CONCURSURI

ARTICOLE

PRODUSE NOI

EVENIMENTE

Retete cocktailuri

Non-alcoholic Moscow Mule

marți, 09 august 2016 by
Fever-Tree Ginger Beer sirop de zahăr suc concentrat de măr mentă gheață sfărâmată Metodă Într-un pahar puneți menta cu puțin sirop de zahăr și zdrobiți, apoi adăugați 200 ml de Fever-Tree Ginger Beer și puțin suc de măr. Garnisiți cu puțină mentă.

Ultimate Summer Cup

marți, 09 august 2016 by
Fever-Tree Ginger Ale 50 ml Brooklyn Gin 4,5 cuburi de gheață fructe Metodă Într-un pahar înalt plin cu gheață și fructe turnați ginul și o sticlă de 200 ml de Fever-Tree Ginger Ale.

Whisky & Spring Soda

marți, 09 august 2016 by
Fever-Tree Spring Soda 50 ml whisky Tullamore Crock 4,5 cuburi de gheață Metodă Turnați whisky într-un pahar cu gheață și adăugați Fever-Tree Spring Soda după gust.

Ultimele postari

ISSA // Chardonnay // 2014 / sec Chardonnay-ul, vinificat în stil clasic, prezintă o excelentă tipicitate de soi, cu o culoare galben-verzuie strălucitoare și cu arome dominante de fructe albe (pară, măr) continuată prin note intense, plăcute, de citrice și altele, mai temperate, minerale. Gustul este rotund și echilibrat, cu o tentă fină de unt

Viile Metamorfosis

vineri, 21 august 2015 by
Viile Metamorfosis oferă o selecție generoasă de soiuri internaționale și autohtone, un exemplu superb de struguri ce prosperă în viile noastre din Dealu Mare, puşi în valoare fie ca şi soi pur sau în asamblaje. Stilul vinurilor pune accentul pe caracterul soiurilor de struguri iar maturarea în butoaie de stejar, de capacitate mică sau mare,

Vinuri Domeniul Vladoi

vineri, 07 august 2015 by
Cabernet Sauvignon Vin cu tenta de opulenta, cu o astringenta ferma, obtinut prin fermentare controlata, innobilat cu drojdii selectionate, invechit in cisterne de inox si maturat in bariculi de stejar. Conditiile pedoclimatice ale Domeniului au facut posibile acumularile in strugurii din care, cu cea mai ingrijita tehnologie moderna, a fost obtinut acest vin, extrem de

Coffee emotion // The Store

vineri, 07 august 2015 by
Noi credem că cafeaua este mai mult decât o băutură: Este o cultură, o economie, o artă, o știință – și o pasiune. Cafeaua se obține din boabe de cafea prăjite și măcinate. Boabele de cafea sunt fructele arborilor de cafea cu două varietăți mai importante: cafea Arabica și cafea robusta, prima având boabe de
TOP